Köpa

Köp information:
Välj den produkten du är intresserad av att köpa och skicka mig ett mail.
Beställningen kommer att bekräftas via telefon eller mail innan varan/varorna skickas. Betalning görs innan leverans via
Plusgiro: 476 11 16-5.
För frågor ring mig tel 070-6020068Klättring i Östergötland

Guide boken beskriver mer än 1 000 leder fördelat på 45 olika klätterområden i Östergötland – sammanlagt mer än 20 000 meter klättring! Ågelsjön är kanske det mest natursköna klätterområdet i Sverige, det är också det största i Östergötland med i dag närmare 270 leder.
Sedan den förra klätterguiden kom ut över Ågelsjön (1995) så har det hänt en hel del. I den här guiden hittar du många nya områden som har börjat utvecklas och som det tills nu inte har funnits någon information om. Boken tar även upp en handfull av de närliggande klipporna i Småland.
Beställ signerat Ex!  350kr KÖP! 


 
Klättrarens själ

Boken lanseras av ICA Bokförlag, till bokmässan år 2005 i sep. Boken behandlar frågan om Varför man klättar och vad det är som rör sig i huvudet på oss klättrare. Boken är på 170 sidor med över 120 st av Fredriks bilder. Texten står klättraren & psykologen Per Calleberg för. Texten är baserad på intervjumaterial från olika typer av klättrare. Detta kommer att bli en perfekt bok för dig som söker efter motivation & inspiration. Och då menar jag även för dig som inte själv är bergsklättrare.
Beställ ett signerat Ex. 300kr
  KÖP!


 
 Föredrag / Bildvisning

Föredragen kan hållas som rena reseberättelser från de över 30 år av klätterupplevelser och äventyr runt om i världen. Bland annat från första solo bestigningen av den 900m höga bergväggen Kjerag samt den blöta och lösa klättringen uppför Trollväggen i Norge. Till något varmare bergväggar så som El capitan i Yosemite och ökentorn i Utah i USA. Eller från någon av de åtskilliga alpina klättringar i Mount blanc massivet i Chamonix så som klättringen uppför Bonatti pelaren etc. Som kontrast till klättringen så kan jag även dela med mig av möten med bergsgorillor i Uganda eller djurlivet på Galapagos mm.

Föredragen kan hållas med vinkling mot ledarskap och teamarbete. Erfarenheter från den lyckade klätterexpeditionen till berget Trango Tower i Himalaya Pakistan sommaren 1997 gav mig insikt om många samverkande faktorers betydelse för framgång.
Jag kommer mer än gärna till ert företag eller förening och förgyller en kväll i en glad positiv anda och delar med mig av mina äventyrs upplevelser.

Mina föredrag skräddarsys efter
era behov och önskemål

Här kan ni se ett urval bilder från några övriga bildvisnings och föredrags teman från mina många resor:

Se hela min bildportfolio HÄR!

Intresserad av ett inspirations föredrag av mig
så skicka mig ett meddelande HÄR!